Tässä on uusi suosikkiparsareseptini. Mielettömän yksinkertaista ja hyvää!
Kesällä nämä parsa-pekonikääröt voi kypsentää grillissä.

Pekoniin käärityt parsat uunissa (2:lle)
Tarvitset:
nippu vihreää parsaa
170g pekonisiivuja
vastarouhittua mustapippuria
Valmistusohje:
Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Huuhtele parsat, ja napsauta niiden juuresta kova puumainen osa pois. Kuori parsat kevyesti noin puoleen väliin vartta. Kääri pari kolme parsaa aina yhteen pekonisiivuun. Asettele parsa-pekonikääröt leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskitasolla n. kymmenen minuutin ajan.

Hyvää alkanutta parsakautta!
Mulla menee tänään sama setti kolmatta päivää mahaan. 😛 Tosin mä teen vielä nopeammin ja paistan nämä pannulla. En jaksa odottaa, että uuni lämpiää. 😉
Totta, varmasti yhtä hyviä pannulla! Ja pitää vielä kokeilla ilmakuivatun kinkun kera myös!