Paistetut gnocchit ovat ihania! Ne valmistuvat paistinpannulla ihanan rapsakoiksi ja kullanruskeiksi alle kymmenessä minuutissa – todellista arkiruokaa, mausta tinkimättä. Tässä reseptissä gnocchit kypsennetään mehevien kirsikkatomaattien kera, ja annos viimeistetään tuoreella basilikalla. 

Pannulla paistetut gnocchit (2:lle)

Tarvitset:
loraus hyvälaatuista oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
500g peruna-gnoccheja (tuorepastahylly)
kourallinen kirsikkatomaatteja
kourallinen tuoretta basilikaa
sormisuolaa
mustapippuria rouhittuna

Valmistusohje:
Kuullota kuoritut ja hienonnetut valkosipulinkynnet kuumalla paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää joukkoon peruna-gnocchit ja kirsikkatomaatit. Kääntele seosta pannulla noin kahdeksan minuutin ajan, tai kunnes gnocchit ovat kypsiä ja rapeakuorisia. Viimeistele annos tuoreella basilikalla, sormisuolalla sekä mustapippurilla. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

Lisää arkiruokareseptejä löydät arkistostani Arkisafkaa-merkinnän alta.
Blogissa starttasi myös uusi reseptisarja ”Supersimppelit”, mistä löydät helppoja ja herkullisia perusreseptejä. Kategorian reseptit ovat oivia juuri kokkaamaan aloitteleville sekä perheen pienemmille kokeille.

Ps. Seuraathan Tiskivuoren emäntää myös Instagramissa ja Facebookissa?
Muistathan tägätä kokeilemasi resepti hastagilla #tiskivuorenemanta – näin löydän kokkailusi somesta!