Pororullat (n. 20 hengelle)
0,5 kg savuporoa
0,5 kg maustamatonta tuorejuustoa
250g herkkukurkkukuutiota
50g sinappia
30 g murskattua valkosipulia
5 kpl lapinrieskaa
sormisuolaa
Lisäkkeeksi:
saalaattisekoitusta
Pilko savuporo rouheeksi. Kaada kulhoon pororouhe, tuorejuusto, kurkkukuutio, sinappi ja kuorittu murskattu valkosipuli sekä suola. Sekoita massa tasaiseksi. Asettele rieskat pöydälle ja levitä täytettä kauttaaltaan tasaisesti levylle. Pyöritä rieskat rulliksi ja leikkaa niistä noin sentin paksuisia paloja. Aseta rullat salaattipedille ja tarjoile.
Yksiä mun ihan ultimateherkkuja! Oon monta kuolattavaa hetkeä viettänyt sun blogin parissa, oot niin taitava 🙂
Oih, maistelin joitakin tämäntapaisia rullia juhlissa aiemmin syksyllä ja ne olivat kyllä niiiin herkulllisia. Nälkä tuli, kun nyt muistutit näistä!
Kiitos Heidi kauniista sanoista <3 Ilahdun aina yhtä paljon kun näen sun kommentin täällä!
-Heidi
Joo, pororullat on pop!
-Heidi
<3