Tuorepuuro on hirmu hyvä keksintö niille, jotka tykkäävät aamupuurosta, mutta ovat turhan aamu-unisia. Tuorepuuro valmistuu ilman keittämistä tai kypsennystä. Ainesosat vain sekoitetaan keskenään ja annetaan tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Pehmeässä tuorepuurossa maistuvat banaani & mustikka
Tuorepuuro
1 dl maitoa
0,5 dl maitorahkaa
1 dl kaurahiutaleita
puolikas banaani
kourallinen mustikoita
(makeutukseen steviaa tai sokeria oman maun mukaan)
pinnalle:
pinjansiemeniä
Sekoita kaurahiutaleet maidon ja rahkan joukkoon. Lisää seokseen pieneksi pilkottu banaani ja mustikat. Sekoita kertaalleen ja anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Ihanan olonen ohje, pakko tuorepuurofanina testata 🙂
Ihan sairaan hyvän kuulosta! Pakko viikonloppuna kokeilla 🙂
Tätä lukiessa syön juuri TÄSMÄLLEEN samalla kombolla ja mittasuhteilla tehtyä tuorepuuroa, hehe. Miinus tosin pinjansiemenet, tilalla itsetehtyä mantelivoita 🙂 Nami, voin taata että tämä resepti on siis hyvä 😉
Minä teen usein tällaisen. Pinjansiemenet ovat hauska idea tuohon. Kiitos <3
Mulla on seuraavana listalla mansikkatuorepuuron testaus. 🙂
-Heidi
Koklaa, ja kerro mitä pidit!
-Heidi
Oih, mantelivoi. Pitääkin kokeilla sen kanssa. Nyt on ollut pientä taukoa erilaisten pähkinätahnojen kanssa.
-Heidi
Oletko Vilja muita komboja kokeillut? Kiinnostaisi kokeilla myös tattarituorepuuroa…
-Heidi
Nam! Sveitsissä olen näitä maistellut. Siellä myydään kaupassakin nimellä birchermüsli tai jotain sinne päin. Raastettu omena muuten sopii hyvin tuohon hommaan.
Pitääkin ehdottomasti kokeilla! Olen myös kuullut puhuttavan tuorepuurosta nimellä viljajogurtti.
-Heidi
En ole testannut, mutta kuullostaa hyvältä!
Kokeile ihmeessä. 🙂
-Heidi