Kaupallinen yhteistyö: Raikastamo

Syksy tekee kovasti tuloaan, mutta onneksi kesän ihanista mauista voi nauttia ympäri vuoden. Esittelen teille tässä postauksessa kaksi herkullista, juuri sopivan kirpakkaa mocktailia. Niiden pohjana toimii Raikastamon ihana uutukainen, luomu omena-seljankukka Kesälimonadi. Kesälimonadissa maistuu mehukkaat omenat aavistuksella seljankukkaa. Mikä herkkukombo! Tässä limonadissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria tai makeutusaineita – ja se maistuu upealta ihan sellaisenaan. Syksyn pimenevät illat ja vihmova talvi saa tehdä ihan rauhassa tuloaan, sillä Raikastamolla on onneksi aina kesä!

Postauksessa on resepti kahdelle raikkaalle mocktailille, joissa maistuu sitruuna ja limetti. Mocktailit viimeistellään jääpaloilla, tuoreilla mintun oksilla sekä syötävillä kukkasilla.

Kirpeä omena-seljankukkamocktail (4 annosta)

Tarvitset:
1 dl vastapuristettua sitruunamehua
2 dl tonic-vettä
1 plo (0,33 l) Raikastamon omena-seljankkukka Kesälimonadia
jääpaloja
muutama oksa tuoretta minttua

Valmistusohje:
Purista sitruunamehu kannuun. Lisää joukkoon viilennetty tonic-vesi sekä Raikastamon omena-seljankukka Kesälimonadi. Sekoita juoma huolellisesti pitkävartisella lusikalla. Täytä lasit jääpaloilla, ja kaada mocktail niihin. Viimeistele juomat tuoreilla mintun oksilla.

Raikas lime-omenamocktail (4 annosta)

Tarvitset:
0,5 dl vastapuristettua limemehua
2 dl lime-sitruunalimua
1 plo (0,33l ) Raikastamon omena-seljankukka Kesälimonadia
jääpaloja
syötäviä kukkasia (esim. orvokkeja)

Valmistusohje:
Purista limemehu kannuun. Lisää joukkoon viilennetty lime-sitruunalimu sekä Raikastamon omena-seljankukka Kesälimonadi. Sekoita juoma huolellisesti pitkävartisella lusikalla. Täytä lasit jääpaloilla, ja kaada mocktail niihin. Viimeistele juomat syötävin kukkasin.


Raikastamon ihana omena-seljankukka Kesälimonadi maistuu täydelliseltä myös sellaisenaan, ja se tuo mieleen loppukesän mehukkaat omenasadot.

Löydät lisää juomareseptejä arkistostani ”juomat”-kategorian alta.
Miltä kuulostaisi alusta asti itse tehty helppo raparperimehu tai mustikkamocktail?

Ps. Seuraathan Tiskivuoren emäntää myös Instagramissa ja Facebookissa?
Muistathan tägätä kokeilemasi resepti hastagilla #tiskivuorenemanta – näin löydän kokkailusi somesta!

#raikastamo #kesälimonadi

Kaupallinen yhteistyö: Raikastamo