Ihanat pinaatilla, fetalla ja mozzarellalla täytetyt quesadillat ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Tortillalätyt vain täytetään ja paistetaan nopeasti molemminpuolin  paistinpannulla. 

Pinaatti-feta quesadillat (4 kpl)

Tarvitset:
8 tortillalättyä
150 g hienonnettua pinaattia
150g mozzarellajuustoraastetta
100 g fetajuustoa
vastarouhittua mustapippurirouhetta

Valmistusohje:
Aseta neljä tortillalättua pöydälle. Täytä ne hienonnetulla pinaatilla, mozzarellajuustoraasteella sekä murennetulla fetallaa. Rouhi pinnalle mustapippuria, ja aseta loput neljä totillalättyä täytteiden päälle kansiksi. Kuumenna ja paahda quesadilloja molemmin puolin keskikuumalla paistinpannulla parin minuutin ajan. Paina niitä kevyesti paistinlastalla paiston aikana. Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan ennen tarjoilua.