Ihanat pinaatilla, fetalla ja mozzarellalla täytetyt quesadillat ovat pikaruokaa parhaimmillaan. Tortillalätyt vain täytetään ja paistetaan nopeasti molemminpuolin paistinpannulla.
Pinaatti-feta quesadillat (4 kpl)
Tarvitset:
8 tortillalättyä
150 g hienonnettua pinaattia
150g mozzarellajuustoraastetta
100 g fetajuustoa
vastarouhittua mustapippurirouhetta
Valmistusohje:
Aseta neljä tortillalättua pöydälle. Täytä ne hienonnetulla pinaatilla, mozzarellajuustoraasteella sekä murennetulla fetallaa. Rouhi pinnalle mustapippuria, ja aseta loput neljä totillalättyä täytteiden päälle kansiksi. Kuumenna ja paahda quesadilloja molemmin puolin keskikuumalla paistinpannulla parin minuutin ajan. Paina niitä kevyesti paistinlastalla paiston aikana. Leikkaa valmiit quesadillat neljään osaan ennen tarjoilua.
Ai että on mukavan yksinkertainen repsu!Quesadilloja tulee tehtyä tasaiseen tahtiin itsekin, mutta tässä on raikasta uutta twistiä.
Sanos muuta, pitäisi enemmän tehdä ihan perusjuttuja.
-Heidi
Ihanan houkuttelevat kuvat ja helppo resepti! Menisiköhän tämä läpi kotona helppona arkiruokana kun sisältää myös vihreää pinaattia, jota syödään paljon nykyisellä ”teerveellisemmällä” ruokavaliolla 😉
Juujuu, menee kyllä – lupaan 😉
-Heidi
Ihanan raikas ja pinaatti, tykkään! Kiva tarjottava keväiseen välipalapöytäänkin.
quesadillat on meillä vakituisessa kierrossa, mutta tässä on kyllä mukavan helpon ja herkullisen kuuloinen täyte! Täytyy testata!
Nämä oli niin hyviä, Nams!