Kehuin tovi sitten julkaistussa postauksessa Kirkkonummella sijaitsevan Långvik Bistron erinomaista illallista, mutta nyt on aika tarkastella kylpylähotellin lounastarjontaa sekä aamiaista. Saavuimme Långvik Congress Wellness Hotelliin hyvissä ajoin viettämään rentouttavaa minilomaa. Heitimme tavarat hotellihuoneeseen ja suuntasimme välittömästi kohti auringossa kylpevää terassia. Elokuisena torstaina ravintolassa oli mukavan rauhallista, ja saimme valita terassin parhaat istumapaikat.

All Day -lounasmenua tarjoillaan maanantaista lauantaihin kello 11-17. Lounaalla on tarjolla viikottain vaihtuva päivän menu, erilaisia herkullisia sandwicheja, snackeja, pääruokia ja jälkkäreitä. Päädyin valitsemaan menulta päivän lounaan, joka koostui ihanista kesän kasviksista, nieriästä sekä valkoviinivaahdosta. Kasvikset olivat paahdettu herkullisiksi ja kalan nahka oli upean rapea. Ihanan yksinkertainen ja raaka-aineita parhaalla tavalla kunnioittava annos.
 

Nieriää ja kesän kasviksia.

 
Mieheni ei empinyt hetkeäkään valintansa äärellä – ravintolan BBQ-hampurilainen oli niittänyt mainetta Helsinkiin saakka, eikä suotta. Burgerin parasta antia oli pihvi, joka oli koostumukseltaan sekä kypsyydeltään napakymppi. Maukasta hampparia täydensi sopivan suolaiset ja rapsakat maalaisranskalaiset. 


Burgerin kyytipojaksi valikoitui BrewDogin raikas ja voimakkaasti humaloitu Punk IPA. Minä nappasin puolestani lounasjuomaksi lasillisen pirskahtelevaa cavaa.

 
Lomalla parasta ovat pitkäksi venähtäneet lounaat ja kiireettömyyden tuntu. Näissä maisemissa kelpasi nautiskella mereltä puhaltavasta tuulesta sekä kirkkaana loistavista auringon säteistä. Jälkkäritarjoilu houkutteli kovasti, mutta päätimme säästää vatsaa illan maistelumenulle. Kokonaisuudessaan lounaskokemus oli erittäin onnistunut. Keittiön rakkaus raaka-aineita kohtaan välittyi asiakkaan lautaselle asti. Ja mielestäni on erityisen ihanaa, että lounasta tarjotaan poikkeuksellisesti myöhään iltapäivälle saakka!

 


 


Minun on pakko myös hehkuttaa postauksessa muutamalla sanalla hotellihuonettamme, joka oli saunallinen sviitti. En muista koska olisin yöpynyt näin ylellisessä hotellihuoneessa! Huoneemme oli valtava, ja ikkunastamme avautui kaunis näköala suoraan merelle.

 
Merinäköalan lisäksi hotellihuoneessa ilahdutti jättimäinen sauna.
Oikeastaan kylppäri tuplasuihkuineen ja porealtaineen oli kuin ikioma kylpylä minikoossa!


 
Ennen illallista lilluimme myös varsinaisen kylpylän puolella erilaisissa porealtaissa ja ihoa hellivissä hoidoissa.
Tuo spa-alue on rauhallinen, ylellinen ja arkkitehtuuriltaan superkaunis!


 
Illallisen jälkeen hipsimme rakennuksen toiseen siipeen pehmoisten lakanoiden väliin yöunille – ja heti aamusta pääsimme testaamaan kylpylähotellin kehuttua aamiaista. Se oli kokonaisuudessan sopivan monipuolinen ja piti sisällään klassikoiden lisäksi erilaisia terveellisiä wellness-tuotteita. Aamupala jatkoi Långvikille tuttua linjaa – puhtaita ja simppeleitä makuelämyksiä lähellä tuotetuista raaka-aineista ilman turhaa kikkailua. Aamiaiselle voi mennä ravintolaan myös ilman hotellivarausta, jolloin se kustantaa 18 €.


Vinkkaan tässä samassa, että Långvik tarjoilee 17.9. lähtien nyt myös sunnuntaibrunssia, joka olisi varmasti kokeilemisen arvoinen setti.

 

Långvik Congress Wellness Hotel
Tanskarlantie 9
02420 Kirkkonummi

Kaupallinen yhteistyö: Långvik Congress Wellness Hotel

 

d