Pelmenit ovat ihania, mutta niiden tekemiseen kuluu liikaa aikaa, etenkin jos näitä maistuvia taikinanyyttejä alkaa askartelemaan arki-iltana. Siispä herkuttelimme tänään töiden jälkeen Villen Pelmeneillä, jotka ovat valmistettu perinteisin menetelmin korkealaatuisista raaka-aineista. Pelmeneissä on täytteenä naudan- ja sianlihaa. Annoksen viimeistelee smetana sekä maustekurkut.

 

Voit tuunata pelmenit entistä paremmiksi maustamalla liemen. Lisäsin keitinveteen laakerinlehtiä, mustapippureita, piparjuurta, sipulia sekä valkosipulia.
villen_pelmenit_2_ohje

 

Pikapelmenit (2:lle)


Tarvitset:
1 pss (400g) Villen Pelemeneitä (pakasteesta)
vettä keittämiseen
3 laakerinlehteä
n. 10 kokonaista mustapippuria
ripaus sormisuolaa
peukalonpään kokoinen pala piparjuurta
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi

Viimeistelyyn: 
2 rkl smetanaa
2 kpl Villen rapsakkaa maustekurkkua

villen_pelmenit_3_resepti
 

Valmistusohje:
Mittaa kattilaan reilusti vettä. lisää joukkoon laakerinlehdet, mustapippurit, suola, kuorittu piparjuuri, kuorineen halkaistu sipuli ja valkosipulinkynsi. Anna liemen kiehahtaa ja lisää joukkoon pelmenit. Nostele pelmenit lautaselle sitä mukaan kun ne nousevat pintaan. Keittämisen jälkeen voit halutessasi vielä ruskistaa pelmenit pikaisesti kuumalla pannulla voissa. Tarjoile smetanan ja maustekurkkusiivujen kera.

 

villen_pelmenit_4_ohje


Deliciestiltä löytyy muitakin makuvaihtoehtoja, ja ensi kerralla testiin menee ehdottomasti liha-pinaattipelmenit.

villen_pelmenit_1
 
 

Yhteistyössä Deliciest