Pikapelmenit (2:lle)
Tarvitset:
1 pss (400g) Villen Pelemeneitä (pakasteesta)
vettä keittämiseen
3 laakerinlehteä
n. 10 kokonaista mustapippuria
ripaus sormisuolaa
peukalonpään kokoinen pala piparjuurta
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
Viimeistelyyn:
2 rkl smetanaa
2 kpl Villen rapsakkaa maustekurkkua
Valmistusohje:
Mittaa kattilaan reilusti vettä. lisää joukkoon laakerinlehdet, mustapippurit, suola, kuorittu piparjuuri, kuorineen halkaistu sipuli ja valkosipulinkynsi. Anna liemen kiehahtaa ja lisää joukkoon pelmenit. Nostele pelmenit lautaselle sitä mukaan kun ne nousevat pintaan. Keittämisen jälkeen voit halutessasi vielä ruskistaa pelmenit pikaisesti kuumalla pannulla voissa. Tarjoile smetanan ja maustekurkkusiivujen kera.
Deliciestiltä löytyy muitakin makuvaihtoehtoja, ja ensi kerralla testiin menee ehdottomasti liha-pinaattipelmenit.
Yhteistyössä Deliciest
Mullon kans pakkaases noita!
Tosi hyvä olla varalla – nää on niin ihania!
-Heidi
Kiitos vinkistä! Pelmenit on ihania. En tiennytkään Villen pelmeneistä, mutta ehdottomasti pitää testata 🙂
Nuo pelmenit onnistuisi ehkä minultakin! 😀 Söin Bellevuessa ihan törkeän hyviä pelmeneitä ja haaveilin niitä tekeväni taannoiseen venäläiseen illalliseen. Itsevarmuus ei lopulta riittänyt kokeiluun.
Oi, näissä voisi onnistua!
Pelmenit ovat ihania, mutta en ole tehnyt niitä vuosikausiin. Juuri niiden vaatiman työmäärän takia. Pitäisi vissiin tarkistaa lähimarkettien pakastealtaat.
Jeps, suosittelen! 😉
Viimeksi kun tein alusta alkaen pelmeneitä, niin se taikina jäi liian paksuksi.
-Heidi
Varmasti 😉
-Heidi
Pelmenit on todella hyviä – kerran olen itse tehnyt. Pitää tehdä uudelleen kun aikaa on.
-Heidi
Kokeile ihmeessä!
-Heidi
En ookaan koskaan syönyt aitoja pelmeneitä, enkä varsinkaan tiennyt, että niitä saa pakasteesta 😮 Ohoh, no nyt on ainakin helppoa niiden maistelu <3.
Nyt tuli uusi tuttavuus pakastealtaasta. Pitäneekin katsoa onko meidän lähikaupan pakkasessa! Kiitos ihanasta ideasta.
En ole koskaan tehnyt enkä varmaan maistanutkaan pelmeneitä, joten nämä menee ostoslistalle. 🙂
Onpa kivat kuvat Heidi, tosi kaunis ja harmoninen värimaailma 🙂
Jeps, lähikauppaan mars!
-Heidi
Kerro Kirsi sitten mitä pidit!
-Heidi
Nyt kokeiluun!
-Heidi
Kiitos Lotta!
-Heidi
Villen pelmeneitä pitää täälläkin ehdottomasti kokeilla 😀
Mä en ole ikinä tehnyt itse pelmeneitä, mutta enpä tiennytkään, että niitä saa ihan taviskaupasta. Täytyy kokeilla!
Täytyy kokeilla näitä pelmeneitä. Onko niissä miten paksu kuori? (sanotaanko pelmenitaikinasta niin)
Olikos ne hyviä? Näin jossain mainoksen, mutten ole ehtinyt kokeilla.
No juu! Todella!
-Heidi
Näissä oli ihanan ohut kuori – juuri sellainen sopiva!
-Heidi
Testiin menee nämä.
Tää on niin meidän tuote! Vältellään eineksiä, mutta joskus on niitä tilanteita että pitää mennä oikotietä. Nirso rakastaa pelmeneitä. Pitää tihrustaa ainesosaluettelo miltä näyttää niin ehtottomasti kokeilen. Kiitos tästä arjenpelastajavinkistä!
Täältä löytyy tosiaan mun alusta asti väännetyt pelmenit http://liemessa.blogspot.fi/2015/10/pelmenit-liemessa.html
Ihan samaa olin tulossa kommentoimaan. Ihanat värit kuvissa!
Kiitos Hannele <3
Pelmenit on kyllä ihania! Ikinä en ole itse alkanut tekemään, mutta tykkään! Vähän Myrttisen suolakurkkuja ja smetanaa, hyvää on.
Kokeile Minni ihmeessä näitä!
-Heidi
Sait kyllä vakuutettua, että noita täytyy kokeilla! Ei kun kaupan pakastealtaalle kalastelemaan 😉 reseptisi kuvissa ihastelin samalla käyttämiäsi lautasia – pystyisitkö mahdollisesti paljastamaan merkkiä ja mallia uteliaalle?
Moi Siiri! Tottakai! Ovat kuule Stockmannin omaa Casa-sarjaa, ja maksaisikohan yksi lautanen muutaman euron. Halpaa kuin saippua 😉
-Heidi