Nopeat kalapuikkotacot ovat arkisafkaa parhaimmillaan. Tacojen välissä on rapeiden kalapuikkojen lisäksi punakaalia, mangoa, avokadoa, kevätsipulia, chiliä ja korianteria. Helppo kastike syntyy sekoittamalla Sriracha-kastiketta ranskankermaan.
Kalapuikkotacot: (5 kpl)
Tarvitset:
1 pkt (250 g /10 kpl) kalapuikkoja
chiliöljyä paistamiseen
5 kpl tortilloja
200 g punakaalia
1 punasipuli
2 kevätsipulinvartta
1 avokado
1 kypsä mango
1 punainen chili
ruukku tuoretta korianteria
2 limeä
Sriracha-ranskankerma:
Tarvitset:
200 g ranskankermaa
1-2 tl Sriracha-kastiketta
Valmistusohje:
Suikaloi punakaali ja hienonna punasipuli sekä kevätsipulinvarret. Kuori ja kuutioi avokado sekä mango. Hienonna chili ja korianteri. Lorauta paistinpannulle chiliöljyä ja paista kalapuikot kullankeltaisiksi ja rapeiksi pannulla.
Valmista Sriracha-ranskankerma sekoittamalla ainekset keskenään.
Lämmitä tortilloja 150 asteisessa uunissa n. minuutin ajan. Täytä lämpimät tortillat kalapuikoilla, punakaalilla, sipulilla, kevätsipulinvarsilla, avokadolla, mangolla, chilillä sekä tuoreella korianterilla. Viimeistele annokset sriracha-ranskankermalla sekä limetin mehulla.