Pannukakkuteema jatkuu. Edellisellä kerralla tein proteiinipannukakkuja – ja nyt kokeiluun pääsi useammassakin blogissa hehkutetut banaanipannukakut. Reseptiin ei tarvita kuin kahta raaka-ainetta: kanamunaa ja banaania. Heitin joukkoon mausteeksi ripauksen kardemummaa, kanelia ja aitovaniljajauhetta. Ai että mitä herkkua!
Banaanipannukakut (6-8 kpl)
2 kypsää banaania
4 kananmunaa
halutessasi mausteeksi ripaus kardemummaa, kanelia & aitovaniljaa
kookosöljyä paistamiseen
Pinnalle esim.
mansikoita
mustikoita
banaania
maitorahkaa
Sekoita kananmunat ja banaanit sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Paista kämmenen kokoisia lettuja kuumalla pannulla kookosöljyssä.
Oih, näihin on tullut törmättyä nyt useammassa osoitteessa ja aina nousee vesi kielelle! Pakko kokeilla itsekin.
ps. Blogistani löytyy sinulle haaste, jos innostut 🙂
Joko kokeilit lettusia? Kiitos haasteesta, otan sen mieluusti vastaan!
-Heidi