Tänään kokeilulistalleni pääsi kikhernepihvit. Selailin useampia reseptiä, ja muokkasin niistä oman versioni. En halunnut käyttää massassa korppujauhoja. Taikinasta tuli löysähköä, mutta se pysyi nätisti kasassa paistinpannulla paistaessa.
Nämä herkulliset ja rapsakat pihvit motivoivat minua kokeilemaan ja etsimään uusia kasvisruokareseptejä. Vinkatkaa siis ihmeessä omia kasvisruokasuosikkejanne! Olen erityisen kiinnostunut tofu-resepteistä.
Kikhernepihvit (n. 15 pientä pihviä)
5 dl keitettyjä kikherneitä
2 kananmunaa
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl sitruunamehua
1 dl turkkilaista jogurttia
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
ripaus chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
sormisuolaa
ruukku tuoretta korianteria
Ja mitäs pidätte uusista synttärilahjaksi saaduista Marimekon lautasista? Nämä ovat mielestäni supernätit!
Tulin tulostamaan ohjeen. Ja huomasin, että pihvit ovat lempparilautasillani. Mahtavaa 🙂
Vilja, kerro sitten miten pihvit onnistuivat! 🙂
-Heidi
Tosi hyviä! Tein puolikkaan annoksen, mutta laitoin 2 munaa, jolloin pysyivät aika kivasti koossa. Kiitos ohjeesta!
Moikka Ellu, mahtavaa että onnistuivat!
-Heidi