Eilinen päivä töissä oli superkiireinen, ja olin ehdottomasti pienen ”nollauksen” tarpeessa. Kävin työpäivän jälkeen kuntosalilla treenailemassa, ja sitten menimmekin herkuttelemaan Uudenmaankadun Sushi & Wine Bariin. Tämä osoittautui juuri kaivatunlaiseksi toiminnaksi työstressistä irtautumiseksi.
Olen aina pitänyt sushista, mutta vielä noin vuosi sitten en voinut kuvitellakaan syöväni sashimia tai lohinigireitä, mutta niin se maku vain muuttuu ja kehittyy. Nyt ammutaan nimittäin jo isoilla panoksilla, tilasin lohisashimia raakana sekä kevyesti kypsytettynä. Mitä herkkua!
Olen huomannut harmikseni, että yllättävän harvasta sushiravintolasta saa sashimia. Kokeilin myös riisipaperiin kääräistyjä lohirullia, jotka toimivat mukavasti vaihtoehtona perinteiselle sushille.