Kävimme poikaystävän kotiväen luona maalla , ja saimme tuliaisiksi ihan uskomattomia herkkuja – sipuleita, paprikoita, tomaatteja, valkosipulia, porkkanoita jne. Kaikki nämä ovat heidän omalta pienluomutilalta.
Näistä ihanista raaka-aineista intoutuneena tein eilen porkkanakeiton sekä ”supersalaatin” fetajuustolla.
Tulinen porkkanakeitto chilillä:
- Kattilallinen porkkanoita, perunoita, ja sipulia lohkottuna
- 1 tuore mieto chili
- 1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa
- Kasvislientä nestemäärän mukaan
- Kirveliä, sormisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta, aromisuolaa
Pese, kuori ja lohko vihannekset kattilaan. Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät. Lisää mausteet ja kasvisliemi. Keitä vihannekset pehmeiksi (n. 15-20 min). Ota pois hellalta ja soseuta vihannekset, lisää tuorejuusto ja sekoita. Päälle voi silputa persiljaa sekä lisätä krutonkeja
31 elokuun, 2010
Jätä kommentti