Vegaaniset jätskit ovat kovassa nosteessa, ja niitä voi valmistaa myös itse. Tämä vegaaninen (n)ice cream syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta: banaanista, mangosta ja kookoskermasta. Simppeliä ja niin herkullista!

 
Vegaaninen mango nice cream (n. 4 palloa)

Tarvitset:
2 banaania
300g mangoa
250g kookokermaa


Valmistusohje:
Pilko edellisenä iltana kuoritut banaanit ja mango kulhoon – ja laita ne yöksi pakkaseen. Voit käyttää reseptissä myös hyvin pakasteena saatavia mangokuutioita. Laita myös kookoskerma jääkaappiin viilenemään. Aseta jäiset pilkotut banaanit ja mango sekä kookoskerma tehosekoittimeen ja sekoita massa silkkisen sileäksi jäätelömassaksi. Laita massa tekeytymään pakkaseen noin vartiksi, ja muotoile siitä palloja jäätelökauhaa apua käyttäen.

 

Terveellisellä nice creamilla sopii herkutella vaikkapa joka päivä!