Vegaaniset jätskit ovat kovassa nosteessa, ja niitä voi valmistaa myös itse. Tämä vegaaninen (n)ice cream syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta: banaanista, mangosta ja kookoskermasta. Simppeliä ja niin herkullista!
Vegaaninen mango nice cream (n. 4 palloa)
Tarvitset:
2 banaania
300g mangoa
250g kookokermaa
Valmistusohje:
Pilko edellisenä iltana kuoritut banaanit ja mango kulhoon – ja laita ne yöksi pakkaseen. Voit käyttää reseptissä myös hyvin pakasteena saatavia mangokuutioita. Laita myös kookoskerma jääkaappiin viilenemään. Aseta jäiset pilkotut banaanit ja mango sekä kookoskerma tehosekoittimeen ja sekoita massa silkkisen sileäksi jäätelömassaksi. Laita massa tekeytymään pakkaseen noin vartiksi, ja muotoile siitä palloja jäätelökauhaa apua käyttäen.
Terveellisellä nice creamilla sopii herkutella vaikkapa joka päivä!
Pitää kokeilla! Mä olen jotenkin jäänyt ihan asemalle tästä nice cream buumista, vaikka olen todellinen jäätelön ystävä. Jostain syystä en saa vain aikaiseksi kokeilla. Toisaalta keksin nyhtökaurankin vasta nyt kesällä.
Mä tuun kanssa aina aika ”jälkijunassa” näiden trendiherkkujen kanssa 😀 Kokoa ajan tulee niin paljon kaikkea kivaa kokeiltavaa.
-Heidi
Ihanan simppeli resepti!
Kiitos Mari!
-Heidi
Helppo, ihanan kesäinen NICE <3
Kiitos Peggy!
-Heidi
Oi, onpa ihanan kuuloinen resepti. Varmaan limekin toimisi seassa hienosti.
Aivan varmasti!
-Heidi