punainen_kanacurry_-1

 

Punainen broilercurry (4:lle)

Tarvitset:
loraus hyvälaatuista oliiviöljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 vihreä mieto chili
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
2 pkt (a 350g) Jyväbroiler Broilerin Perhosfilee Merisuola
1 vihreä paprika
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
3 rkl punaista currytahnaa
2 tomaattia
1 prk (140g) ananaspaloja mehussa

Viimeistelyyn:
1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje:
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Pilko myös chili, perkaa siemenet pois, mikäli et halua currysta kovin tulista. Kuori ja raasta inkivääri. Lisää ainekset kuumalle pannulle, jossa on loraus oliiviöljyä. Kuullota aineksia tovi, kunnes huomaat aromien irtoavan ja sipulien pehmenevän. Leikkaa perhosfileet puoliksi taitteen kohdalta ja suikaloi fileet. Lisää broilerfileet pannulle, ja anna kypsyä. Lisää joukkoon suikaloitu paprika, kookosmaito sekä currytahna. Sekoittele kastiketta ja lopuksi lisää joukkoon lohkotut tomaatit sekä ananaspalat. Viimeistele annos tuoreella korianterilla ja tarjoile se esimerkiksi jasmin-riisin kera.

 

 Yhteistyössä Jyväbroiler
www.blogirinki.fi