Meillä on isän kanssa tapana käydä Tallinnassa isä-tytär-reissulla epäsäännöllisen säännöllisesti. Ohjelmassa on yleensä (viini)ostoksia sekä hyvin syömistä, kuten tälläkin kertaa. Nyt ruokapaikaksi valikoitui suosittu ja useissa blogeissakin vilahtanut F-hoone. 
F-hoone sijaitsee Kalamajan alueella, osoitteessa Telliskivi 60. Ravintola löytyy vanhasta teollisuusrakennuksesta, joka on hieman piilossa kadun puolelta katsoen.  Kuten olettaa saattaa, F-hoonen yleisilme on trendikäs ja rento.
Valitettavasti en kerennyt tutkia ruokalistaa kovin tarkasti ennen päätöksentekoa, sillä saapuessamme ravintolaan, oli laivan lähtöön aikaa enää reilu puolitoista tuntia. (Todella) nopealla vilkaisulla menu vaikutti teemaltaan suhteellisen laajalta, ja annoksia löytyi käsintehdyistä dumplingeista salaatteihin ja burgereihin. Menua selatessa en voinut myöskään olla kiinnittämättä huomiota annosten erittäin huokeisiin hintoihin.
 Porkkanaa, possua & tryffelikastiketta. 
Isä antoi erityiskehuja kastikkeen maukkaudesta, mikä on paljon – isä kun ei turhaan ruokia kehu.
 Äyriäispasta oli simppeli ja maukas valinta.
F-hoonesta jäi hyvä fiilis pikavisiitilläkin, ja suuntaisin sinne ehdottomasti uudelleen. Kolme ruokalajia parin oluen ja limun kera kustansi reilut 27€. Ensi kerralla sitten pidemmän kaavan kautta ilman pelkoa siitä, että jäämme laivasta.
Mitkä ovat sinun suosikkiravintoloitasi Tallinnassa? 
Ottaisin mieluusti vinkkejä vastaan seuraavan reissun varalle!