Sain hauskan idean ja sovelsin munakasmassasta reseptin yksittäisille muffinsseille. Lopputulos oli mielestäni todella onnistunut ja mikä parasta, muffinssit käyvät hyvin suolaisina välipaloina tai juhlatarjottavina viljaa vältteleville. Muffinsseihin voisi käyttää täytteenä oikeastaan mitä tahansa: kinkkua, pekonia, tomaattia jne. – toteutin omani tämänhetkisellä suosikkikombollani, pinaatilla ja fetalla.


Kananmunamuffinssit pinaatilla & fetalla (8 kpl)

6 kananmunaa
100g fetajuustoa
150g hienonnettua (pakaste)pinaattia
50 g juustoraastetta
sormisuolaa
mustapippuria

Tarvitset myös:
 8 kpl silikonista muffinssimuottia

Riko kananmunat kulhoon ja riko niiden rakenne haarukalla voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuutioitu feta, pinaatti sekä juustoraaste ja mausteet. Sekoita massaa kertaalleen ja kaada se tasaisesti muffinssivuokiin. Paista muffinsseja 180 asteessa n. 20 minuutin ajan.