Sain hauskan idean ja sovelsin munakasmassasta reseptin yksittäisille muffinsseille. Lopputulos oli mielestäni todella onnistunut ja mikä parasta, muffinssit käyvät hyvin suolaisina välipaloina tai juhlatarjottavina viljaa vältteleville. Muffinsseihin voisi käyttää täytteenä oikeastaan mitä tahansa: kinkkua, pekonia, tomaattia jne. – toteutin omani tämänhetkisellä suosikkikombollani, pinaatilla ja fetalla.
Kananmunamuffinssit pinaatilla & fetalla (8 kpl)
6 kananmunaa
100g fetajuustoa
150g hienonnettua (pakaste)pinaattia
50 g juustoraastetta
sormisuolaa
mustapippuria
Tarvitset myös:
8 kpl silikonista muffinssimuottia
Riko kananmunat kulhoon ja riko niiden rakenne haarukalla voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon kuutioitu feta, pinaatti sekä juustoraaste ja mausteet. Sekoita massaa kertaalleen ja kaada se tasaisesti muffinssivuokiin. Paista muffinsseja 180 asteessa n. 20 minuutin ajan.
Kiitos! Se olisi tupareissa sitten minun versioni näistä 🙂
Pitäisiköhän joskus itsekkin väsätä näit… TUntuu siltä että kaikki liputtaa näiden helppouden puolesta ja variaatioita on niin paljon 😀
Tulitkin mieleeni, kun näitä väsäsin. 🙂 Ja juhlaversioonhan voisi vaikka lorauttaa vähän kermaa.
-Heidi
Joo, tosi helppoa tehdä. Valmisteluun menee ehkä kaksi minuuttia, jos sitäkään. Ja näihin saa viskattua myös tähteitä, mikäli jääkaapista löytyy.
-Heidi
Onpa hyvä ohje. Pitääpä laittaa muistiin ja toteuttaa juuri silloin, kun aikaa on vähän ja jääkapissa kaikki tarvittava.
Nam! Hyvältä näyttää 🙂
Joo, olin itse tosi yllättynyt miten toimivia näistä tuli.
-Heidi
Jep, ja helppo kuin mikä!
-H