Mainitsinkin taannoisessa postauksessa, että olen treenaillut keväästä lähtien henkilökohtaisen valmentajani kanssa. Se on tarkoittanut myös suurta muutosta ruokavalioon. Isoin muutos lienee kuitenkin ollut proteiinin lisääminen jokaiselle aterialle. Voisin väittää, että syön nykyisin proteiinia kolme kertaa enemmän kuin aikaisemmin. Tämän seurauksena näläntunne tuntuu pysyvän paremmin kurissa, ja makeanhimokin on siedettävällä tasolla. 
Samoin olen huomannut, että hyvää ruokaa on ruoka, joka ei vain maistu hyvältä, vaan siitä tulee hyvä olo – henkisesti ja fyysisesti. Vannon myös kunnollisen ja runsaan aamupalan nimeen. Tämä mustikka-rahkaunelma on tämänhetkinen suosikkini. Olen siitä kummallinen, että kun ihastun johonkin ruokaan, voisin syödä sitä vaikka joka päivä. Olen aloittanut aamuni tällä herkulla jo useamman viikon ajan. Annoksesta saa runsaasti proteiinia, ja mustikat ovatkin varsinaista superfoodia. Chia-siemenet ovat minulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta ihastuin niihin välittömästi. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, ravintokuitua, antioksidantteja sekä hyviä rasvahappoja. Liotettuna siemenet muodostavat hyytelömäisen geelin, joka hellii ruoansulatuselimistöä.
Kuntoilijan aamupala
1 prk rasvatonta maitorahkaa
2 dl sokeritonta tai vähäsokerista mustikkakeittoa
1 dl mustikoita
2 tl chia siemeniä