Samettinen Bailey’s pannacotta valmistuu muutamassa minuutissa. Voit hyvin valmistaa jälkiruoan jo edellisenä päivänä tekeytymään jääkaappiin valmiiksi. Koristele annosmaljat tuorein syötävin kukkasin.
Bailey’s pannacotta (8-10 annosta)
Tarvitset:
5 liivatelehteä
6 dl kuohuhermaa
1 dl sokeria
1/2 tl aitovaniljaa
2,5 dl Bailey’s-kermalikööriä
Koristeluun:
Syötäviä kukkasia
Valmistusohje:
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kattilaan kerma, sokeri, aitovanilja ja Bailey’s-kermalikööri. Kuumenna seos lähes kiehumispisteeseen, ja lisää joukkoon ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita kunnes liivatelehdet ovat liuenneet seokseen. Kaada pannacotat pieniin annosmaljoihin tai juomalaseihin ja anna viilentyä jääkaapissa vähintään neljän tunnin ajan. Voit myös hyvin tehdä jälkiruoan valmiiksi edellisenä päivänä valmiiksi ennen tarjoilua. Viimeistele annokset esimerkiksi syötävin kukkasin tai marjoin.
Vai on pannacotta noin helppo herkku. Eikä Bailey’s siitä ainakaan huonompaa tee.
On kyllä, hyvä tapa säästää aikaa mikäli kokkaa vieraille vaikkapa pidemmän illallisen!
-H
Läääääh! Tää ei voi olla muuta kuin taivaallista.
Baileys <3 <3 <3
-Heidi
Oijoi! Tämä menee kyllä kokeiluun pikimmiten.
Kerrohan Kimmo sitten mitä pidit!
-Heidi
Just nyt kun saisi kupillisen kahvia ja tämän niin olisin onnen tyttö. Kuullostaa ihanalta! 🙂
Kiitos Johanna <3
-Heidi
Superkauniita! 🙂
Kiitos!
-Heidi