Ihanissa kotitekoisissa kekseissä maistuu täyteläinen suklaa sekä raikas piparminttu.
 

Suklaapiparminttucookies (n. 45 kpl)

Tarvitset:
200g voita
1 dl sokeria
4 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
7 dl vehnäjauhoja
0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
hyppysellinen sormisuolaa
1 tl ruokasoodaa
1 rl leivinjauhetta
1 kpl (200g)  Fazerin Sininen -suklaalevy
1 kpl (95g) Fazer Pure Dark Twist of Mint -suklaalevy
muutama tippa piparminttuöljyä -tai aromia

Valmistusohje:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöinen voi sekä sokerit keskenään. Lisää kananmunat yksitellen seosta koko ajan vatkaten. Yhdistä kuivat aineet, ja lisää ne keksimassan joukkoon. Rouhi suklaa mukaviksi sattumiksi ja lisää ne vielä taikinaan piparminttuöljyn kera. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta reilu 40 keksiä. Paista niitä leivinpaperilla päällystetyllä uuninpellillä uunin keskitasolla n. 15 minuutin ajan. Anna keksien jäähtyä ennen tarjoilua.

 

Mehevät keksit maistuvat perinteisesti kylmän maidon kera.