Nyt jos minulta kysytään niin tässä reseptissä on kaikki hittireseptin ainekset. Pelkistä viinirypäleistä saa aikaan ihanan raikasta ja makeaa sorbettia. Kokeile ja ihastu! Uskaltaisin jopa väittää, että tämä uppoisi lapsillekin jätskistä kuin väärä raha.

Viinirypälesorbetin hienostunut ja aito maku hurmaa takuulla.

Viinirypälesorbetti (n. 2 suurta palloa)

500g tummia kivettömiä (luomu)viinirypäleitä

Huuhtele viinirypäleet huolellisesti ja kuivaa ne talouspaperilla. Irroita viinirypäleet tertun rangasta ja
laita ne pakkaseen muutamaksi tunniksi. Kippaa viinirypäleet monitoimikoneeseen tai soseuta massa sileäksi sauvasekoittimen avulla. Muotoile massasta kuuman veden alla lämmitetyn lusikan tai jäätelökauhan avulla sorbettipalloja. Nauti heti.