3 minuutin grillipizzat
200g ohutta rieskaa
200g tomaattimurskaa
1 pieni rasia kirsikkatomaatteja
75g pepperonimakkaran siivuja
200g juustoraastetta
pizzojen pinnalle:
tuoretta rucolaa
nokareita maustamatonta tuorejuustoa
vastarouhittua mustapippuria
Lusikoi tasaisesti rieskan päälle muutama ruokalusikallinen tomaattimurskaa. Asettele pohjalle viipaloituja kirsikkatomaatteja sekä pepperonimakkaran siivuja. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Asettele pizza grilliin, laita kansi kiinni ja annan kuumentua n. 3 minuutin ajan tai kunnes pohja on ottanut hieman väriä ja juustoraaste on sulanut pizzan päälle. Viimeistele pizza nokareilla tuorejuustoa sekä rucolalla.
Ohutpohjaiset pizzat valmistuvat muutamassa minuutissa vaikkapa pallogrillissä.
No namsk! Täydellinen kesäherkkuvinkki 🙂
Joo, ja supernopea!
-Heidi