Kollegabloggaaja Nanna voitti taannoisilla Gastro Helsinki-messuilla bloggaajatreffeillä arvotun Dieta Oy:n pääpalkinnon ja pääsi kokkaamaan yhdessä Bistro Sinnen ravintoloitsija Kai Kallion kanssa kuuden ruokalajin menun Dietan ammattikeittiössä. Ihana Nanna oli kutsunut tietysti meitä ruokabloggajia auttamaan, ei ruoanlaitossa vaan – syömisessä! Ja siinä myös onnistuttiin.
Bloggaajat pääsivät ammattikeittiöön katsomaan miten Nanna suoriutui päivän tulihaasteesta.

 Kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa – Nanna veti pisteet kotiin tiiminsä kanssa. 
Alkupalaksi nautimme merirapua, grillattua purjoa ja ketunleipää.

Ensimmäinen pääruoka:  hiillostettua kuhaa, pakurikääpävaahtoa ja mummon kurkkua.
Tämä annos sai minut viimeistään suunnittelemaan kesäretkeä Porvoon Bistro Sinneen

 Alla oleva satumainen jälkiruoka oli yksi kauneimmista naismuistiin: raparperia, jogurttimoussea ja metsämansikoita. Jälkiruoan lukuisat makuyhdistelmät ja komponentit toimivat täydellisesti yhteen.


Ruokalajien välissä tutustuimme myös kauden trendidrinkkeihin.

Drinkkimaistelu sai minut innostumaan juomapuolesta aivan uudella tavalla. Eipä tullut aikaisemmin mieleeni maustaa drinkkejä ruoanlaitosta tutuilla yrteillä kuten rosmariinilla tai timjamilla.

Näistä ihanan raikkaista drinkeistä inspiroituneena päätin, että blogissani on varmasti luvassa drinkkireseptejä kesän kuumiin hippoihin!
Ja katsokaas nyt tämänkin jälkkäridrinkin esillepanoa. Perfecto!

Superkiitokset vielä tälle tehokolmikolle mukavasta illasta.