Superhelppo ja vaivaton resepti gluteenittomalle, rouhealle herkkuleivälle.
Gluteeniton herkkuleipä
5 dl maitoa
0,5 rkl psylliumia
2 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1,5 dl seesaminsiemeniä
2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
0,5 dl pellavansiemeniä
3 tl leivinjauhetta
1 tl sormisuolaa
loraus hunajaa
5-6 dl gluteenittomia (kaura)jauhoja
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon maito ja hunaja. Sekoita tasaiseksi massaksi ja kaada se leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Paista uunin alatasossa 175 asteessa noin tunnin ajan. Simple as that.
Kuulostaapa leivältä minun makuuni! Muistiin merkitsen ja joku päivä paistelen sekä maistelen 🙂
Millä kamerakalustolla kuvailet ? 🙂
Tykkäsin kyllä todella paljon! Kun joskus gluteenittomissa leivissä on sellainen hieman epämääräinen sivumaku… Mutta tämä toimi kivasti!
-Heidi
Moikka!
Käytössä on Panasonicin Lumix GH1 järkkäri. Ja linssit hieman vaihtelevat, viimeaikoina olen kuvannut eniten tällä: http://panasonic.net/avc/lumix/systemcamera/gms/lens/g_20.html Hankinnassa on piakkoin uusi ruokakuvaukseen paremmin soveltuva linssi.
-Heidi
-Heidi