Samsung järjesti ruokabloggaajille ratkiriemukkaan tapahtuman, jossa pääsimme tutustumaan sekä ottamaan mittaa toisistamme ”kokkisodan” hengessä. Leikkimielisessä kilpailussa meidät jaettiin kahteen eri tiimiin, joista toista veti White Trash Diseasen Natalia, ja toista Raxun remppa-blogistakin tunnettu Raakel Lignell. Top Chef Akseli Herlevi oli loihtinut meille malliksi ateriakokonaisuuden, joista kummankin tiimin tuli luoda toisinto ilman tarkempia neuvoja tai varsinaista reseptiikkaa.
Iloiset tiiminvetäjät. Minä kokkasin Raakelin joukkueessa.
Bloggaajat arvuuttelevat Akselin annosten raaka-aineita sekä valmistustapaa.
Ei varmaankaan tarvitse mainita, että annokset katosivat lautasilta alta aikayksikön…
Työskentelin pääruokatiimissä, ja kontolleni jäi lohen höyryttäminen Samsungin tuplauunissa.
Kuvasta ”lunttaaminen” oli sallitua. Mitenhän lohen kanssa tarjottu voikastike on oikein valmistettu?
Tuo Samsungin jaettava kiertoilmauuni eli ”tuplauuni” on kyllä siitä kätevä laite, että sillä voi valmistaa useamman ruokalajin samanaikaisesti eri lämpötiloissa. Mielestäni yksi vaikeimmista asioista ruoanlaitossa on saada eri ruokalajit yhtäaikaisesti pöytään lämpiminä. Koska vastuullani oli kalan höyryttäminen, sain uunin käyttöön hieman opastusta Akselilta itseltään:
Onhan se vinkeä ajatus, että uunissa voi yhtä aikaa hauduttaa matalalla lämmöllä esimerkiksi nyhtöpossua ja paistaa toisella tasolla mokkapaloja.
Osallistumalla Samsungin kilpailuun kampanjasivustolla voit voittaa tämän innovatiivisen vempeleen kotikeittiöösi.
Klikkaa siis itsesi kilpailuun tästä!
Tuo ruskistettu voikastike yrteillä ja kapriksilla oli aivan uskomattoman hyvää lohen kanssa.
Okei, meidän tiimi ei voittanut tällä kertaa, mutta palkinnoksi kilpailusta jäi hyvä mieli ja hymy joka ulottui korviin saakka vielä seuraavanakin päivänä. Keittiössä hääräämisen jälkeen nautimme Akselin valmistamasta herkkuruoasta viinin kera.
Meiltä ei puuttunut myöskään viihdykettä – illan yllätysesiintyjinä olivat Eva & Manu.
Postauksen kaikki tapahtumakuvat on ottanut valokuvaaja Satu Kemppainen.
Yhteistyössä Samsung
Minäkin yritin hakkeroida Akselin pääkopasta lohenkypsennysaikaa, mutta se oli terävänä eikä lipsauttaniut mitään. Menimme sitten yrityksen ja erehdyksen kautta, lohi tuli tehtyä kaksi kertaa.
Niin kiva oli tutustua!
Sun video on hyvä! 🙂 Eva ja Manu olivat kyllä ihania, heidän musaansa on tullut kuunneltua kotosalla tapahtuman jälkeen. Törmäillään taas jossain välissä!
Oli kyllä hauska ilta ja meillä oli hyvä joukkue. Ja hauskaa oli tavata muita bloggaajia!
Noh, kertaus on opintojen äiti vain miten se menikään 😉
Oli kivaa treffata! Olisipa vastaavia tapahtumia lisää.
-Heidi
Hihi, kiitos. Kuten myös sinun video ;D Olen itsekseni hymähdellyt tälle näyttelijäntyön debyytilleni…
-Heidi
Sanos muuta!
-Heidi
Meininki näyttää todella hauskalta!
Oli tosi hauskaa, ja Eva & Manu akustisena toimi mitä isoimmin 😉
-Heidi