Punainen curry katkaravuilla (n. 4:lle hengelle)
Isoja katkaravunpyrstöjä (10-20)
1 iso sipuli
n. 1/2 pss wok-vihanneksia
Punaista ja vihreää tuoretta chiliä oman maun mukaan
1 iso prk kookosmaitoa
3 isoa ruokalusikkaa punaista curry tahnaa
Lisäkkeeksi keitetty jasmin-riisi.
Kuumensin pannulla sipulia ja wok-vihanneksia. Vihannesten tulee jäädä hieman koviksi ja rapeiksi, joten ylikypsentämistä kannattaa varoa.
Ennen kookosmaidon ja punaisen curry-tahnan lisäämistä kuumensin ravut pannulla.
Ja lisäsin reippaasti vihreää ja punaista chiliä. Nam!! Paras vaihtoehto olisi oikeastaan raastaa chili kastikkeen joukkoon. Tällöin tulinen maku leviää tasaisesti, ilman että syöjä saa suuhunsa liian tulisen sattuman.
Okei, ei ihan vetänyt vertoja Villa Thain versiolle, mutta kyllä tämäkin maistui!