Kaupallinen yhteistyö: Hellmann’s

Viime viikonloppuna pääsimme vihdoinkin nauttimaan auringonsäteistä sekä kohtuullisen lämpimästä säästä. Päätimme ystäväni kanssa startata samalla grillikesän virallisesti alkaneeksi. Putsasimme grillin talven jäljiltä ja viritimme siihen kunnon tulen. Valmistimme tulella kokonaisia täytettyjä ahvenia kasvisten kera. Kastikkeen virkaa toimitti herkullinen tillimajoneesi, jossa maistuu sitruuna sekä sopivan suolaiset kaprikset. Tillimajoneesi toi sopivaa ryhdikkyyttä keveälle kalalle sekä kasviksille. Majoneesi on muutoinkin oiva ja monipuolinen herkku kesän kattauksia ajatellen. Siitä valmistaa helposti ihania soosseja, ja se antaa mukavaa täyteläisyyttä kesän grilliruoille. Usein majoneesi mielletään sopivaksi vain liharuokien kylkeen, mutta se on mainio tuote myös kalan ja merenelävien kanssa tarjottavaksi. Alla olevan reseptin tillimajoneesi on valmistettu laadukkaasta Hellmann’s Real majoneesista, jossa käytetään 100 % vapaan kanan munia. Mainittakoon myös, että Hellmann’sin majoneesit sisältävät paljon hyviä, tyydyttämättömiä rasvoja. Maistoin myös heidän valkosipuli – ja chilimajoneeseja, ja tykästyin erityisesti tuohon Hellmann’s chilimajoneesiin. Se olisi oiva kumppani vaikkapa grillissä kypsennetyille ravunpyrstöille.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä kokeilmaan Hellmann’sin tuotteita, postauksen lopusta löydät ohjeet herkkukorin arvontaan osallistumiseksi! Resepti-ideoita ja käyttövinkkejä kannattaa käydä kurkkimassa Hellmann’sin Facebook -sivuilta.Kokonaisena grillatut ahvenet & tillimajoneesi (2:lle)

Tarvitset:
2-4  kokonaista ahventa (koosta riippuen)
sormisuolaa
mustapippurirouhetta
2 rkl voita
1 sitruuna
1 limetti
tuoretta tilliä

Valmistusohje:
Avaa ahventen vatsat, poista sisälmykset ja kidukset. Huuhtele kalat huolellisesti kylmän veden alla ja kuivaa ne kevyesti talouspaperiin painellen. Hiero suola ja pippuri ahventen vatsaonteloon ja täytä ne voinokareella, sitruunan ja limetin viipaleilla sekä tuoreella tillillä. Asettele ahvenet halsteriin tai suoraan grilliritilän päälle. Grillaa ahvenia kohtalaisen kuumalla lämmöllä noin 20 minuutin ajan. Käännä ahvenet varovasti puolivälissä grillausta tasaisen kypsymisen varmistamiseksi. Ahventen kypsentäminen onnistuu hyvin myös tavallisessa uunissa grillivastustoimintoa käyttäen.

Vinkki! Grillaa ahventen lisukkeena myös tuoretta parsaa, varsiparsakaalia sekä pieniä terttutomaatteja. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla ja pippurilla.

Tillimajoneesi:
Tarvitset:
1 dl Hellmann’s Real majoneesia
sormisuolaa
mustapippurirouhetta
2 rkl kapriksia
1/2 sitruunan mehu
2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje:
Lusikoi Hellmann’s Real majoneesi kulhoon. Lisää majoneesin joukkoon suola, pippuri, valutetut kaprikset, sitruunamehu sekä hienonnettu tilli. Sekoita kertaalleen ja tarkasta maku. Lisää tarvittaessa mausteita. Anna tillimajoneesin tekeytyä tovin jääkaapissa ennen tarjoilua.


Arvonta – voita Hellmann’s herkkukori:

Minkälaiseen reseptiin sinä käyttäisit herkullista Hellmann’s-majoneesia? Jätä vastauksesi postauksen alla olevaan kommenttiboksiin, niin olet mukana arvonnassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Hellmann’sin herkkukori -tuotepaketti. Arvonnan tarkemmat säännöt voit lukea täältä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13.5.2018 saakka. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

 

Kaupallinen yhteistyö: Hellmann’s