Pikainen remonttipäivitys tähän väliin: keittiön asennus alkoi vihdoinkin! Perjantaina saatiin lähes kaikki rungot paikoilleen, ja duuni jatkuu maanantaina. Päädyimme keittiön kasauksen osalta ulkopuoliseen apuun, sillä en luottanut omiin kykyihini (enkä varsinkaan hermoihini) projektin osalta.

 
Jääkaapin kotelo toisella seinällä on kohdillaan. Uskoisin että ovet ja kaappien sisukset saadaan paikoilleen yhdessä päivässä. Tosin viimeistely vaatii vielä myös sähkö- ja putkimiehen käynnit. Älkääkä kiinnittäkö huomiota ruokasalissa näkyvään kaaokseen. Myös olohuone on täynnä remonttiromua ja astioita.

 
Avoimen seinän laatoitus tehtänee viimeisenä, enkä millään malttaisi odottaa valmiin lopputuloksen näkemistä. Laatan saumausaineen sävyn valinta aiheutti päänvaivaa, mutta päädyin valitsemaan hyvin neutraalin, mahdollisimman laatan omaa väriä lähinnä olevan sävyn. Tumma sauma valkoisen laatan kanssa on upea, mutta pelkäsin liian graafista lopputulosta.

 
Palaan ensi viikolla asiaan viimeistellymmän lopputuloksen merkeissä!
Projekti #unelmienkeittiö etenee.