Käynnistin lokakuun lopussa reseptikilpailun. Kilpailun tehtävänantona oli kehittää postauksestani inspiroituneena resepti Paulig Frezza-kahvijuomaa käyttäen. Haluaisin kiittää suuresti kaikkia kilpailuun osallistuneita. Vastaanotin useita  toinen toistaan ihastuttavampia reseptejä, joista oli todella vaikeaa valita voittajaa. 
Voittajareseptiksi valikoitui kuitenkin Millan täyteläinen kahvimousse, joka sopii erityisesti loppuvuoden ja talven juhlapyhien jälkkäriksi. Palkinnoksi Milla saa kivan Frezza-tuotepalkinnon!

Täyteläinen kahvimousse (2 suurta / 4 pientä annosta)

2 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
0,75 dl Paulig Frezza Mocca-kahvijuomaa
3 liivatelehteä
0,25 dl vettä

Koristeeksi:
mustikoita
granaattiomenan siemeniä

Kahvimoussen valmistus:

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Vaahdota kuohukerma sillä välin kovaksi vaahdoksi. Lisää kerman joukkoon sokeri ja Frezza Mocca-kahvijuoma. Sekoita seos tasaiseksi.  Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Kiehauta vesitilkka pienessä kattilassa, ja lisää joukkoon liivatelehdet koko ajan puuhaarukalla sekoittaen, kunnes liivalehdet ovat liuenneet veteen täysin. Anna liivate-vesiseoksen jäähtyä hetken kattilassa, sitten kaada se ohuena nauhana kermavaahdon joukkoon. Sekoita massa tasaiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan. Luskoi mousse tarjoilukulhoihin ja koristele se mustikoin ja granaattiomenan siemenin.

Yhteistyössä Paulig
www.blogirinki.fi