Laitan nyt nämä lupaamani tarkemmat reseptit aiemmin mainitsemistani coctailpaloista joita näpersin synttäreilleni. Nämä leipäset ovat todella nopea, helppo ja ennenkaikkea edullinen tarjottava. Reseptissä kannattaa luottaa omaan makuaistiin ja viilata sitä omien makuhermojensa mukaisesti. Mielestäni tässä saa maistua voimakkaasti valkosipuli, pippuri ja suola.

Tomaattisalsa leipäset

n. 6 tomaattia
1 makea sipuli
pari valkosipulinkynttä
loraus oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
tuoretta korianteria

patonkia tai maalaisleipää

Pilko tomaatit todella pieniksi kuutioiksi, poista myöskin siemenet sekä ”nestemäinen sisus.” Tämä estää salsan vettymisen myöhemmässä vaiheessa. Sekoita tomaattihakkeluksen joukkoon pieneksi pilkottu sipuli, raastettu valkosipuli, hienonnettu korianteri sekä mausteet. Lorauta vielä päälle reilulti oliiviöljyä. Levitä salsa patonkiviipaleiden päälle. Halutessasi voi leipäviipaleet käyttää uunissa rapeutumassa ennen salsan lisäämistä.