Olen jo parissakin postauksessa fiilistellyt ystäväni Hanna Hurtan tänä syksynä julkaistua Kasvis Ruokakirjaa sekä niiden reseptiikkaa. Ja nyt voin ilokseni kertoa, että saan arpoa yhden opuksen teidän lukijoiden kesken! Hannan uutuuskirja on oiva valinta jo tottuneelle kasviskokkaajalle, tai vasta kotikokin uraansa aloittelevalle herkuttelijalle. Reseptit ovat kokonaisuudessaan mukavan simppeleitä, mutta äärimmäisen kekseliäitä ja maukkaita. Kirja antaa runsaasti inspiraatiota ja ideoita kasviskokkailuun. Kirjan lämpimät maut sopivat mainiosti talviseen keliin. Ihanat keitot ja kevyet gado gadot sopivat hyvin vaikkapa joulunjälkeiseen ähkyn korjaamiseen.

 
Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta.

Osallistumisaikaa on 23.12.2017 saakka.

Onnea arvontaan!
Olen  voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.