Lukeudun teen ystäviin, ja arkena toimistolla teetä kuluu kuppi jos toinenkin päivän aikana. Olen huomannut herkistyneeni kofeiinille, joten nykyisin suosin erityisesti kofeiinittomia yrittiteelaatuja. Tämähetkisiin suosikkeihini kuuluvat englantilaiset luomu Pukka-teet, jotka ovat reilun kaupan tuotantoa. Makumaailmaltaan Pukan teet ovat hienostuneita ja maukkaita. Maut tulevat esille sopivan vahvasti mutta lempeästi.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kaikki kuvassa esiintyvät teepakkaukset kommetoimalla tätä postausta kommenttiosiossa.  

 

Osallistumisaikaa on torstaihin 14.5.2015 saakka. 

Jätäthän kommentin lisäksi säköpostiosoitteesi ja muistathan korvata sähköpostiosoitteesi miukumauku (at)-merkein mahdolliselta roskapostilta suojautumiseksi.
Onnea arvontaan!

Yhteistyössä Sugar Helsinki