Kaupallinen yhteistyö: Noli Studios

Muutimme viime viikolla takaisin kotiin. Putkiremontti on vihdoinkin valmis! Remontin aikataulu venähti parilla viikolla, mutta saimme onneksi helposti jatkettua väistöasuntomme sopimusta Noli Herttoniemessä. Joustavuus on Noli Studiosin ehdoton plussa. Sopimuksen muuttaminen olisi ollut huomattavasti hankalampaa, ellei jopa mahdotonta monen muun tahon kanssa. Olen kuullut useammalta ystävältä kauhutarinoita siitä, kuinka he ovat joutuneet putkiremontin aikana muuttamaan useamman kerran remontin venyessä.

Itse muutto meni lähelle jokavuotista Lapin reissua. Onneksi muuttokuormamme oli kevyt, ja saimme vietyä kaikki tavarat lähes yhdellä autokuormalla kotiin. Studiomme oli täysin varusteltu, joten meillä oli mukana käytännössä vaatteiden, henkilökohtaisten tavaroiden ja lasten lelujen lisäksi vain muutama keittiötarvike. Vaivattoman muuton ansiosta meille jäi enemmän aikaa järjestää omaa kotia kuntoon. Pienten lasten kanssa siinäkin on ihan riittävästi puuhaa.

Väistöasuminen Noli Herttoniemessä oli meidän perheellemme virkistävä kaupunkiseikkailu, jota muistelemme lämmöllä vielä pitkään. Parasta asumisessa oli ehdottomasti keskeinen sijainti metroaseman ja Kauppakeskus Hertsin läheisyydessä. Hertsin ravintoloista lemppariksemme valikoitui autenttinen Noodle Stories. Normalista sain kiireessäkin napattua mukaan lastenkutsujen synttärilahjat. Kauppaostokset hoituivat yhdellä reissulla niin Prismassa kuin Lidlissäkin. Tokmannilla tapasin käydä lankaostoksilla.

Toinen asia mitä jään kaipaamaan, ovat Nolin viihtyisät yhteistilat pelihuoneineen ja kirjastoineen. Kirjastossa ja työtilassa oli mukava tehdä etätöitä ja keskittymistä vaativaa kirjoitustyötä rauhassa. Saunoimme myös alakerrassa ahkerasti, ja käytin paljon pesutupaa kuivaushuoneineen. Studiomme oli kooltaan napakka, mutta yhteiskäyttötilat kompensoivat tilantarvetta todella hyvin. Noli Studiosin järjestämät viikoittaiset aktiviteetit olivat huippuja, parhaiten niistä jäi mieleeni pizzakoulu sekä viinitasting. Oli virkistävää tutustua eri elämäntilanteissa oleviin ihmisiin eripuolilta Suomea ja jopa maailmaa. Myös lapset saivat uusia kavereita, ja pihapiiri tuli tutuksi leikkien ja ulkoilun merkeissä.

Ikävä tulee myös Nolin säännöllistä siivousta, joka ilahdutti arkeamme parisen kertaa kuussa. Se jos mikä oli todellista arjen luksusta kaiken kiireen keskellä. 

Nolin henkilökunta oli todella mukavaa ja avuliasta. Apua askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti WhatsApp-viestillä.

Voin suositella Noli Studiosia kokemuksemme perusteella lämpimästi niin väliaikaiseen kuin pysyvämpäänkin asumiseen. Varmasti palaamme uudelleen tarpeen niin vaatiessa.

Ps. Mikäli putkiremppajutut kiinnostavat, kannattaa pysyä kanavalla. Seuraavissa postauksissa esittelen tarkemmin remontin lopputulosta sekä kylpyhuoneen laajennusta uuden saunan kera.Kaupallinen yhteistyö: Noli Studios

Ps. Seuraathan Tiskivuoren emäntää myös Instagramissa ja Facebookissa?
Remonttisisältöjä pääset lukemaan jatkossa Putkiremontti-kategorian alta.