Kaupallinen yhteistyö: Noli Studios


Aika on kulunut ennätysvauhtia. Olemme asuneet lähes yhdeksän viikkoa Noli Herttoniemessä. Nyt vaikuttaisi siltä, että putkiremonttimme valmistuu ajallaan, ja pääsemme muuttamaan kotiin ensi kuun puolivälin jälkeen. Väistöasumista on jäljellä viitisen viikkoa. Kävimme viikonloppuna katsomassa raksalla tilannetta, ja kylppäristä puuttuu oikeastaan enää kalusteet sekä saunapaneelit- ja lauteet. Kylppäri näyttää laajennuksen jäljiltä ihanan isolta, ja pikkuveskin laattavalintoihin olen erityisen tyytyväinen. Kerron näistä lisää myöhemmin, kunhan viimeistelytkin on tehty.Noli_Herttoniemi_olohuone_ja_keittio

Olemme viihtyneet Nolissa superhyvin, ja arki lähti rullaamaan heti omalla painollaan. Luultavasti tähän vaikutti se, että massiivisen muuton sijaan nappasimme kotoa mukaan vain välttämättömimmät tavarat yhdellä autokuormalla. Valitsimme Nolin vaihtoehdoista täysin kalustetun kolmion, jossa oli kaikki tarpeellinen valmiina astioista lakanoihin ja pyyhkeisiin. Tein studiosta ekstrakotoisan muutamilla pienillä sisustusesineillä ja tekstiileillä.


Olemme tykänneet kovasti väistöasunnon sijainnista, joka on metroaseman välittömässä läheisyydessä. Keskustaan tästä hurauttaa alle vartissa. Kauppakeskus Hertsiin on parinsadan metrin matka, ja kaikki tarpeelliset palvelut ovat käden ulottuvilla. Metroradan varrella asuminen säästää aikaa, sikäli kun bussin jatkoyhteyksiä ei tarvitse pähkiä tai odotella. Meillä on myös auto, ja parkkipaikan löytäminen on ollut yllättävän vaivatonta. Nyt kun lumet ovat vihdoinkin sulaneet pääsen viimein kokeilemaan Nolin lainapyöriä, joilla ajattelin ajaa toimistolle ensi viikosta lähtien.

Arkeamme ovat helpottaneet myös yhteiset tilat, joita olemme käyttäneet ahkerasti. Etätyöpisteet ovat tulleet tutuiksi, samoin kirjastohuone puhelinkoppeineen. Iso pyykkitupa kuivaushuoneineen on lapsiperheessä huippu! Pienet haluavat usein telkku- ja pelihuoneeseen ”retkelle” tai yhteiseen olohuoneeseen lautapelien äärelle. Saunatiloja olemme käyttäneet ehdottomasti eniten, mutta kylmäaltaaseen en ole vieläkään uskaltautunut kastautua. Vaikka studiomme neliöt ovat varsin napakat, saa yhteistiloista paljon väljyyttä ja joustavuutta asumiseen. Todellista arjen luksusta on myös siivooja, joka siivouksen lisäksi vaihtaa lakanat ja pyyhkeet parin viikon välein.

Noli Herttoniemi Studio

Noli Herttoniemi kokemuksia
Noli Studios tarjoaa asukkailleen lähes viikoittain erilaisia yhteisöllisiä aktiviteetteja. Olen osallistunut pizzeria Via Tribunalissa järjestettyyn pizzakouluun sekä Katajanokalla sijaitsevan Vinice-viinibaarin tastingiin. Kävimme myös taannoin lasten kanssa askartelemassa pääsiäisaiheisia koristeita. Tapahtumat ovat olleet tupaten täynnä, ja niissä on ollut todella kiva välitön tunnelma. Tarjolla on ollut myös mm. minigolfausta, seinäkiipeilyä, korupaja ja herkullisia brunsseja. Odottelen innolla toukokuun tapahtumien julkaisua, jospa sieltä löytyisi itselle tai perheelle jotain sopivaa ajanvietettä.

Noli_herttoniemi_lastenhuone


Kaupallinen yhteistyö: Noli Studios

Ps. Seuraathan Tiskivuoren emäntää myös Instagramissa ja Facebookissa?
Remonttisisältöjä pääset lukemaan jatkossa Putkiremontti-kategorian alta.