Kaupallinen yhteistyö: Niemi Design

 

Meillä nelivuotiaan synttäritoive toteutui – lahjaksi hänelle hankittiin pitkään toivottu kerrossänky. Ja voi sitä ilon ja leikin riemua! Sen lisäksi, että sängyssä on nukuttu, niin siellä on myös kiipeilty, pötkötelty, katsottu piirrettyjä, luettu ja leikitty majaa. Illalla katoksen verhot vedetään visusti kiinni, ja siellä puuhaillaan omia salaisia juttuja ennen iltasatuja.

Sopivan kokoisen kerrossängyn löytäminen ei ollut ihan helppo juttu, sillä valtaosa markkinoilla olevista lasten kerrossängyistä on ihan todella isokokoisia kohmeloita. Meillä lastenhuone on varsin kompakti, enkä halunnut jättimäisen sängyn vievän liikaa tilaa leikeiltä ja touhuamiselta. Toisaalta sängyn tulee toki olla sen kokoinen, että lapsi mahtuu siinä nukkumaan useamman vuoden. Selasin verkosta valehtelematta satoja kerrossänkyjä, ja mitoituksen lisäksi ongelmaksi muodostui myös sängyn ulkonäkö ja design. Halusin löytää sänkykokonaisuuden, joka olisi ulkoasultaan kaunis, siro ja ennen kaikkea ajaton. Tykkään huonekaluista jotka kestävät aikaa, ja joita on helppo yhdistellä eri aikakauden juttuihin. Muunneltavuus on myös aina plussaa.

Pitkähkön etsinnän jälkeen löysin meidän tarpeisiin täydellisen yksilön: kotimaisen yrityksen Niemi Design Klassikko-kerrossängyn. Sänky täytti kaikki vaatimuksemme, ja se on osoittautunut käytössä nappivalinnaksi. Klassikko-kerrossänky kootaan kahdesta Niemi Design Klassikko-nuorisosängystä, johon lisätään jämäkät tikkaat. Sänky oli nopea ja helppo koota, ja se toimitettiin kotiovelle vain muutamassa osassa.  Sänky on ulkoasultaan todella siro, mutta se on rakenteeltaan erittäin tukeva ja vankka. Sängyn pohjan muodostaa yksi kiinteä levymäinen rakenne. Tämä on hyvä, sillä tuo pieni silmäterämme on pomppinut rikki jo yhden juniorisängyn sälepohjan.

Pidän myös siitä, että yläsänky on sopivalla korkeudella aikuisen näkökulmasta. Sängyn vierellä voi lukea mukavasti iltasatuja. Patjoihin pääsee käsiksi ilman kurottelua, ja lakanat on helppo vaihtaa. Lapsen ensimmäiseksi kerrossängyksi valinta on myös turvallinen. Molempia sänkyjä reunustaa korkeahkot laidat, jolloin lapsi ei pääse vahingossakaan putoamaan lattialle. Pidän myös siitä, että mikäli kerrossänkyinnostus sattuisi lapsella laantumaan, niin sänkyjä voi käyttää erillisinä peteinä.

Klassikko-kerrosänkyjä on saatavilla useammassa kauniissa eri värisävyssä, mutta me päädyimme tuttuun ja turvalliseen valkoiseen. Lastenhuoneessa on muutoin paljon värikkäitä leluja ja yksityiskohtia. Koin, että tuo valkoinen kokonaisuus sopii meille, ja näin lastenhuoneen yleisfiilistä on helppo muunnella tarpeen näin vaatiessa. Sänkyjen jämäkät, mutta mukavat patjat ovat myös Niemi Designilta. Hankin niiden kaveriksi vielä varmuuden vuoksi kosteutta pitävät patjansuojukset sekä muotoonommellut lakanat. Näin patjojenkin käyttöikä on mahdollisimman pitkä.

Olen aivan todella iloinen tästä lastenhuoneen muutoksesta. Ja mikä tärkeintä, lapsi on ottanut uuden makuupaikan omakseen ja kokee sen turvalliseksi paikaksi nukkua.

Näin joulun tullen vinkattakoon, että tällaiset suuret monivuotiset hankinnat ovat todella ihania ja ikimuistoisia lahjaideoita. Itse ajoitan isommat hankinnat mieluusti juhlapäivien yhteyteen. Jos mahdollista, annan lahjaksi kestävämpää ja pitkäikäisempää laatua kertakäyttötavaroiden sijaan.

Kotimainen Klassikko-kerrossänky on kaunis ja kestää aikaa. Ja mikä parasta, siitä on tullut meidän perheen pienempien lempparileikkipaikka, jossa sopii myös rentoutua ja rauhoittua.

pieni_kerrossänky_lapsellepieni_kerrosssänky_

lasten_kerrossänky_

Niemi Design Klassikko-kerrossängyn plussat:
– Ideaali koko / sopivan pieni kerrossänky lastenhuoneeseen, jossa ei ole paljoa tilaa
– Toimii kerrossänkynä / sängyt saa myös erillisiksi Nuorisosängyiksi mikäli sängyt halutaan esimerkiksi eri huoneisiin
– Ajaton design / kestää aikaa vuosikymmenestä toiseen
– Tukeva rakenne / sänky on todella vankkaa tekoa
– Riittävän korkeat laidat molemmin puolin / ei huolta lapsen putoamisesta
– Sängyn alta on helppo imuroida
– Sängyn valmistukseen käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja puhtaita
– Sängyn pohja on kiinteä / sälepohjat kun usein tuppaavat hajoamaan ajan saatossa

Kiinnostaako sinua lukea lisää kotijuttuja? Lue lisää koti-kategorian postauksia täältä.
Voit lukea lisää Niemi Designin lastenkalusteista tämän linkin takaa.

Kaupallinen yhteistyö: Niemi Design