Kaupallinen yhteistyö: Nick’s

Tässä postauksessa esittelen teille superhelpon pikkujoulutarjoilun, joka maistuu varmasti aivan jokaiselle. Jäätelöbuffet on aina yhtä toimiva kokonaisuus, ja sen valmistamiseen ei tarvitse juurikaan varata aikaa. Laitoin kauniisti esille useampia makuja Nick’s-jäätelövalikoimasta. Meidän perheen suosikeiksi nousivat mauista erityisesti tuo Vanilla Caramel Crunch, Nougat Swirl sekä tietysti Peanut Butter Chocolate. Täyteläisten jäätelöiden kanssa tarjoilin mehukkaita pensasmustikoita, kirpsakoita herukoita sekä vadelmia. Marjat ja jäätelö sopivat aina yhteen – ja makukombo on mukavan freesi.

Jäätelön ja marjojen lisäksi laitoin tarjolle sellaisenaan Nick’s-patukoita. Osan patukoista pilkoin pieneksi kuutioiksi, jolloin ne on helppo ripotella jäätelön päälle. Maistelin hartaudella läpi kaikki nuo Nick’s-patukat ja omia lemppareitani oli ehdottomasti rouskuva Crunchy Caramel sekä klassisesti suklaata ja kookosta yhdistävä Coconut.  Marjojen ja patukoiden lisäksi jäätelöbuffaan voi lisätä oikeastaan mitä tahansa keksejä, hedelmiä, strösseleitä tai kastikkeita – vain mielikuvitus on rajana.

Ruotsissa perustettu Nick’s on nopeasti Suomessakin suosiotaan kasvattanut brändi, jonka tuotteita on monipuolisesti saatavilla useista suurimmista päivittäistavarakaupoista Pohjoismaista, Saksasta ja Yhdysvalloista.  Herkullisuutensa ja hyvän maun lisäksi Nick’s-tuotteissa on kivointa se, ettei niissä ole lainkaan lisättyä sokeria. Ne saavat makeutensa luonnollisemmista makeutusaineista kuten Steviasta, makeista kuiduista ja koivusokerista. Jäätelöt ja patukat ovat myös palmuöljyttömiä sekä vehnättömiä. Kaiken kukkuraksi suklaapatukat ovat vielä gluteenittomia. Tuotteet ovat siis erinomainen kombo ihan jokaiselle herkkusuulle!

Saatavilla olevat Nick’s-jäätelömaut (Suomessa):

***
Sea Salt Caramel
Chocolate Brownie
Cookie Dough
Nougat Swirl
Vanilla Caramel Crunch
Peanut Butter Chocolate

***

Saatavilla olevat Nick’s-patukat (Suomessa):

***
Chocolate Wafer
Peanuts n’ Fudge
Coconut
Soft Toffee (uutuusmaku Suomessa)
Crunchy Caramel (uutuusmaku Suomessa)

***

Mistä Nick’s-tuotteita löytää?
Jäätelöitä löytyy hyvin varustelluista K-kaupoista sekä Prismoista.
Patukoita puolestaan on saatavilla hyvin varustelluista K- ja S-kaupoista.
Ja kannattaa muistaa, että mikäli omaa suosikkimakua ei ole omasta K-lähikaupasta saatavilla, niin kauppaan voi aina jättää toiveen tuotteesta.


Herkullista pikkujouluaikaa!
Löydät lisää kivoja makeita reseptejä arkistostani ”jälkiruoka”-kategoriasta. Joulun jälkiruoista suosittelen sinua kurkkaamaan tämän reseptin kerrospannacotasta kinuskilla. Vai miltä kuulostaisi helposti ja nopeasti valmistuva joulujäätelö?

Ps. Seuraathan Tiskivuoren emäntää myös Instagramissa ja Facebookissa?
Muistathan tägätä kokeilemasi resepti hastagilla #tiskivuorenemanta – näin löydän kokkailusi somesta!


Kaupallinen yhteistyö: Nick’s

#nicks #nicksfi #justjoy #eilisättyäsokeria