Viini saatu PR-näytteenä Juomavinkiltä

Tämä ihana spritzer-tyyppinen drinkki toimii kesähelteellä mainiosti. Kuiva valkoviini pidennetään tonicilla ja kyytipojaksi laitetaan runsaasti jäitä, muutama tuore mansikka sekä mintunlehti. Voit halutessasi muuttaa viinin ja tonic-veden suhdetta oman makusi mukaan. Reseptissä on käytetty Santa Helenan pirteää ja hedelmäistä Chardonnayta, jossa maistuu ripaus sitrusta, keltaluumua ja persikkaa. Tuo pieni ja söpö 50 cl tönikkä on oiva valinta myös piknikille tai mökkireissulle mukaan otettavaksi.

Raikas valkoviini-tonic

Tarvitset:
1/2 osaa Santa Helena Chardonnay -valkoviiniä
1/2 osaa  laadukasta tonic-vettä
Jääpaloja
Tuoreita mansikoita
Tuoreita mintunlehtiä

Valmistusohje:
Kaada viilennetty viini ja kylmä tonic-vesi suurehkoon viinilasiin. Viimeistele drinkki jääpaloilla, mansikoilla sekä tuorein mintunlehdin.


Helteistä kesää!

Viini saatu PR-näytteenä Juomavinkiltä