Kaupallinen yhteistyö: Raikastamo


Kesähelteillä paras viileä herkku on ehdottomasti itsetehty mehujää. Tässä hedelmäisessä yhdistelmässä maistuu rapsakka omena sekä makea päärynä. Mehujäämassan pohjana on käytetty kotimaisen Raikastamon luomumehua, johon ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita. Ompun ja päärynän voi korvata myös luonnollisesti vaikkapa kauden herkullisilla marjoilla – ja lopputulos on takuuvarmasti yhtä herkku! Ja mikä parasta, näillä jätskeillä voi hyvällä omallatunnolla herkutella vaikkapa aamiaisella tai päivän päätteeksi.


Omenaiset luomumehujääpuikot (4 kpl)

Tarvitset:
0,5 l Raikastamon Iso omena-päärynämehua
1 luomupäärynä
1 luomuomena

Tarvitset myös:
4 x mehujäämuotti
4 x jäätelötikku

Valmistusohje:
Kuori ja pilko omena ja päärynä. Aja hedelmälohkot sekä Raikastamon omena-päärynämehu sileäksi massaksi monitoimikonetta tai sauvasekoitinta apuna käyttäen. Kumoa mehujäämassa muotteihin jäätelötikkujen kera. Anna mehujäiden tekeytyä pakkasessa yön yli ennen tarjoilua.

Osallistu arvontaan Instagram-tililläni
voit voittaa kuukauden virkistävät mehut kesäkelteiden janojuomaksi! 


Katso tarkemmat ohjeet kilpailuun tästä >>

Osallistumisaikaa on tiistaihin 28.5.2019 saakka.


Kaupallinen yhteistyö: Raikastamo