Ihanat marjaisat mascarpone-tuorejuustolla ja kermalla täytetyt croissantit maistuvat viikonloppuaamiaisella tai vaikkapa piknikeväänä. Näyttävät leivokset voi hyvin valmistaa kaupan valmiista croissanteista, jolloin ne valmistuvat ennätysnopeasti – helppoa ja hyvää!

Marjaisat mascarponecroissantit (4 kpl)

Tarvitset:
4 croissanttia
250 g mansikoita
2 dl kuohukermaa
250 g mascarpone-juustoa
1 rkl sokeria

Koristeluun:
tuoreita vadelmia
tomusokeria

Valmistusohje:
Leikkaa tuoret croissantit halki pituussuuntaan. Viipaloi croissanttien väliin tuoreita mansikoita tai täytä ne muilla haluamillasi kauden marjoilla. Vaahdota kerma jämäkäksi vaahdoksi. Lisää mascarponejuusto ja sokeri kerman joukkoon sekoittaen. Lusikoi seos croissantien väliin ja koristele ne tuorein vadelmin. Viimeistele leivokset ripottelemalla niiden päälle hieman tomusokeria.