Rapeat suklaavohvelit maistuvat tuoreiden marjojen ja vaniljavaahdon kanssa jumalaiselta. Kesähelteillä annoksen kruunaa jätski. Niin helppoa ja hyvää!

Suklaavohvelit (n. 12 kpl)

Tarvitset:
2 kananmunaa
3 dl täysmaitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g kermaviiliä
50 g sulatettua voita
150 g tummaa suklaata

Paistamiseen:
voita

Lisukkeeksi:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g  mansikoita
200 g vadelmia

Valmistusohje:
Riko kananmunien rakenne kulhossa. Kaada kulhoon maito ja lisää myös keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe taikinamassaan. Sekoita seos tasaiseksi. Lisää vielä joukkoon kermaviili ja sulatettu voi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja kaada se taikinaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna taikinan turvota hetki ennen vohveleiden paistamista. Laita vohvelirauta kuumenemaan. Paista vohvelit voissa kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Tarjoile suklaavohvelit tuoreiden marjojen sekä vaniljakastikkeen kera.