Samettinen Bailey’s pannacotta valmistuu muutamassa minuutissa. Voit hyvin valmistaa jälkiruoan jo edellisenä päivänä tekeytymään jääkaappiin valmiiksi. Koristele annosmaljat tuorein syötävin kukkasin.

Bailey’s pannacotta (8-10 annosta)

Tarvitset:
5 liivatelehteä
6 dl kuohuhermaa
1 dl sokeria
1/2 tl aitovaniljaa
2,5 dl Bailey’s-kermalikööriä

Koristeluun:
Syötäviä kukkasia

Valmistusohje:
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kattilaan kerma, sokeri, aitovanilja ja Bailey’s-kermalikööri. Kuumenna seos lähes kiehumispisteeseen, ja lisää joukkoon ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita kunnes liivatelehdet ovat liuenneet seokseen. Kaada pannacotat pieniin annosmaljoihin tai juomalaseihin ja anna viilentyä jääkaapissa vähintään neljän tunnin ajan. Voit myös hyvin tehdä jälkiruoan valmiiksi edellisenä päivänä valmiiksi ennen tarjoilua. Viimeistele annokset esimerkiksi syötävin kukkasin tai marjoin.