Viime keväänä alkanut kasvimaainnostus on jatkunut toistaiseksi kahta kauheampana. Epäilin jo viime vuonna, että joko projekti jättää minulle elämänmittaiset arvet puutarhahommia kohtaan, tai sitten tästä kehkeytyy uusi intohimo. Noh, jälkimmäinen vaihtoehto kävi toteen ”pienistä” kömmähdyksistä huolimatta.

Tänä keväänä aloitin valmistelut ajoissa, ja olen jo kerennyt laittamaan osan kasveista itämään siemenstä saakka.
Mökkikasvimaan lisäksi olen saanut harrastukseeni uuden ulottuvuuden muuton myötä – parvekeviljelyn!


Tässä vaiheessa kirsikka – ja amppelitomaatit puskevat jo pieniä kauniita lehtiä.

 
Avomaankurkut on myös laitettu multaan. 

 
Kuten myös chilit, lehtikaalit, basilika ja kesäkurpitsa.Saa nähdä miten näiden tulevien taimien käy – itseni tuntien kerkeän kyllä tappamaan nämä pienokaiset vielä useaan kertaan ennen koulimista, karaisemista ja ulos istuttamista. Onneksi taimia saa myös tarpeen tullen kaupasta lisää…Pääsiäisenä olimme porukalla mökillä laajentamassa varsinaista kasvimaata. Homma lähti tuttuun tapaan hieman lapasesta – sillä kasvimaata laajennettiin sen verran reilusti, että perunamaan tieltä sai väistyä myös muutama puu. Niin, ja ostin jyrsimen! Mutta tästä lisää seuraavassa #kasvimaaprojekti2017-postauksessa.