Ihana avokadopasta valmistuu vartissa. Nopeaa ja ah, niin herkullista.

avokadopasta_ohje_


Nopea ja helppo avokadopasta (2:lle)

Tarvitset:
250g spagettia
puolikas chili
2 valkosipulinkynttä
3 pehmeää avokadoa
1 limetin mehu
0,5 dl hyvälaatuista oliiviöljyä
1 dl parmesan-juustoa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 ruukku tuoretta korianteria
suolaa
mustapippuria

Pastan viimeistelyyn:
Kourallinen parmesan-juustoa


Valmistusohje:
Pilko chili pieneksi. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet. Kuori ja muussaa avokadot. Sekoita ainekset keskenään hyvin, ja lisää joukkoon puristettu limetinmehu, oliiviöljy sekä raastettu parmesan-juusto. Lisää seokseen hienonnettu basilika ja korianteri, suola ja pippuri. Sekoita kertaalleen ja tarkista maku.

Keitä spagetti ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti ja sekoita avokadomassan kanssa. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa mausteita sekä öljyä. Ennen tarjoilua raasta vielä annoksen päälle hieman parmesan-juustoa.