Lakritsijoulukalenterini keräsi Instagramin puolella sen verran ihastelua ja kyselyitä, että halusin ehdottomasti arpoa näitä ihanuuksia myös lukijoiden kesken. Miltä kuulostaisi joulukalenteri, jonka jokaisesta luukusta paljastuisi lakritsainen yllätys? Tavalliset suklaakalenterit kalpenevat tämän tyylikkään mustanpuhuvan kaunottaren rinnalla, joka pitää sisällään 340g lakritsielämyksiä.
Joulukalenterityyliä 2016 a la Lakrids by Johan Bülow.

Osallistu Lakrids by Johan Bülow -joulukalenteripaketin arvontaan kommentoimalla tätä postausta 31.10.2016 mennessä.

 

Huom! Jätäthän kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi, sillä olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti 1.11.2016. Korvaa sähköpostiosoitteesi miukumauku (at)-merkein mahdolliselta roskapostilta suojautumiseksi.

Voittaja noutaa tuotteet Roobertin Herkku -myymälästä.

(Fredrikinkatu 19, 00120 Helsinki)
Joulukalenterin lisäksi pakettiin kuuluu myös ihastuttavat lakritsalla täytetyt joulupallot. 
Joulukuu tule jo! <3
Tuotteet lukijaarvontaan tarjosi Lakrids by Johan Bülow
 
https://liquorice.nu/