Herkullinen ja raikas jättirapunuudeliannos valmistuu vartissa.
jattirapunuudeli_resepti

 

Jättirapunuudelit (2:lle)

 Tarvitset:
loraus sesam-öljyä
puolikas chili
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
kourallinen jättirapuja
kourallinen lehtikaalia
100g siitakesieniä
2 kevätsipulia
loraus soijakastiketta
130g riisinuudelia
tuoretta korianteria
1 limetin mehu

Valmistusohje:
Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta nuudelit ylimääräisestä vedestä. Kuullota pilkottu chili, hienonnettu inkivääri sekä murskattu valkosipuli kuumalla pannulla sesam-öljyssä. Lisää joukkoon jättiravut ja anna niiden ottaa itseensä kaunis pieni paistopinta. Lisää joukkoon suikaloitu lehtikaali, pilkotut siitakesienet sekä hienonnettu kevätsipuli. Anna kypsyä tovi sekoitellen. Kaada joukkoon riisinuudelit sekä soijakastike. Sekoita ja tarkasta maku. Viimeistele annos tuoreella korianterilla sekä limetin mehulla.

 ja%cc%88ttirapunuudeli