Osaallistuin viime vuoden tapaan Taste of Helsingin ravintolasafarille. Vierailimme Murussa, Kolmos3ssa, Pastorissa sekä Tocassa. Kullakin ravintolalla oli tarjota aivan ihania makuja – enkä malta odottaa, että pääsen iskemään haarukkani näihin uudelleen. Tänä vuonna kukin ravintola tarjoilee menullaan erityisen nimikkoannoksen, joka nostaa annoksien kokonaismäärän komeaan kolmeenkymmeneenyhdeksään!
Ravintola Toca oli minulle uusi tuttavuus, jota odotan maisteluannosten perusteella kovasti.
Heidän listaltaan maistoimme kirjolohta, tilliä ja herneitä. Lohi oli kypsennetty vesihauteessa täydelliseksi. Safarin ruoka-annoksista tämä oli suosikkini!
Tocassa nautiskelimme myös yhden ylimääräisen yllätysannoksen – arancinia ja pestoa. Friteerattu riisipallura, jota ei ei kannata ohittaa.
Kierroksen viimeinen etappi oli Kalliossa sijaitseva ravintola Kolmon3n.
Ah, kaikki näyttää suussa sulavan herkulliselta.
Joo! Nam!
-Heidi