Viime perjantaina palasin nöyränä koulun penkille, ensimmäiselle luokalle. Kyseessä oli tietysti Albertin Pöllön Olutkoulu, jonka vetovastuussa oli lehtori Korpinen. Luokkakavereina minulla oli mm. Nata, Juulia, Elisa, Mikko ja Ida.

 

Iltapäivä alkoi tiukalla asialla ja olutfaktalla.

Onneksi lehtori Korpisen opissa edettiin hyvin pian teoriasta käytäntöön, joka sopi vallan mainiosti seurueellemme.

 
Eikä luokassa ollut sääntöjäkään liikaa. 
 
Pohjahiivat, pintahiivat ja humala tulivat tutuksi termeiksi alta aikayksikön. 

 

Blogin vakkarilukijatkin tietänevät, etten juo kovin paljon oluita, ja sain lehtorilta hyviä vinkkejä olutmakuni kehittämiseen.
 
 Olutkoulun loppupuolella tapahtui jotain sangen yllättävää. Baarin seinäluukun takaa kuului jykevä koputus, ja kappas, naapuriravintola Grönin suloiset pojat ojensivat meille ”pubiruokaa” oluiden kaveriksi.
Anteeksi vain, mutta mistä lähtien pubiruoka on näyttänyt tältä? Tai sitten olen käynyt väärissä pubeissa… Aivan uskomattomia herkkuja – makkaroita, kaalisalaattia, wingsejä.

Raikasta perunasalaattia.

Ja yksi elämäni parhaista vegeburgereista, nam nam!

 

 

Tässä vaiheessa aloin jo innokkaasti odottamaan Olukoulun toista luokkaa, mutta sitä ennen voin oikein mielelläni vielä kerrata ensimmäisen luokan! Koska kertaus on opintojen äiti, ja Albertin Pöllö on uusi suosikkini.

 

Mainittakoon vielä, että Grönin toimittama pubimenu on järjettömän 
edullinen huippulaatuunsa nähden.
 
Coleslaw kustantaa 4€, perunasalaati 5€, vegeburgeri 12,90€ ja siivet 6 kpl 8€.

 

Yksi menun parhaista osista oli kuitenkin mielettömän kaunis ja suuri jälkkäri. Rakkautta ensi lusikallisella <3  Missä muualla olet koskaan saanut eteesi moisen kaunottaren neljällä eurolla? Luit oikein, neljällä eurolla!

 

Yhteistyössä:

 Albertin Pöllö

Albertinkatu 36